De Beroering.    

Ontspanning en helderheid door massage, eft en gesprek.

Praktijk

Een behandeltraject bestaat uit een intakegesprek en minimaal vijf behandelingen.

Wilt u uitsluitend gemasseerd worden dan kan dat ook, u kunt kiezen voor een standaardbehandeling of een behandeling op maat zie Dienstverlening.

Ik behandel op afspraak op vrijdagen en zaterdagochtenden.

De Beroering bestaat sinds 2011 en heeft uitsluitend tevreden klanten.

Werkwijze

Afhankelijk van het behandelplan dat na het intakegesprek wordt opgesteld, masseer ik U, voer ik een E.F.T. behandeling uit en bespreken we per bijeenkomst:

  • Hoe het met U gaat
  • Knelpunten en mogelijkheden
  • Aandachtspunten voor de komende periode.


Massages zijn gericht op ontspanning en herstel van de energiecirculatie. Technieken zijn afkomstig uit de klassieke massage en en acupressuur (ook wel Shiatsu massage).


In de gesprekken luister ik met volle aandacht, bevraag en confronteer ik. Gespreksstijl en technieken zijn afgestemd op het behandelplan dat in overleg is opgesteld. Ik werk volgens de methodiek van de Kernreflectie. Bij het bespreken van uw knelpunten en verlangens staat steeds de samenhang tussen denken, willen, voelen en kunnen centraal.


Het uitvoeren van een EFT behandeling (Emotional Freedom Technique) helpt om spanningen en nare emoties direct te verminderen. Het is een simpele en doetreffende techniek waarbij u uw gedachten vestigt op uw specifieke klacht terwijl u onder begeleiding enkele belangrijke acupressuurpunten beklopt. Behandelresultaten zijn verrassend en wetenschappelijk onderzoek (MRI en EEG) laat zien dat er bij deze behandeling een aanzienlijke stressreductie kan plaatsvinden. Ik ben opgeleid bij Yvonnen Tousset, Nederlands eerste en hoogst gecertificeerde AAMET trainer: Association for the advancement of meridian energy techniques.


Tenslotte kan ik u op maat adviseren over ontspanningsoefeningen.


Het einddoel van mijn werk is steeds helderheid en ontspanning. Bij specifieke klachten is het doel klachtvermindering en pijnverlichting.


Wellicht zijn alle draken in ons leven

Uiteindelijk wel prinsessen die er in angst en beven

Slechts naar haken

Ons eenmaal dapper en schoon te zien ontwaken

Wellicht is alles wat er aan verschrikking leeft

In diepste wezen wel niets anders dan iets dat onze liefde nodig heeft

Rainer Maria Rilke