De Beroering.    

Ontspanning en helderheid door massage, eft en gesprek.

Flyer

De Beroering

Ontspanning en helderheid door massage, eft en gesprek.

Het leven is druk en hectisch. Dat leidt vaak tot spanningen. Soms tijdelijk van aard, soms langdurig. Bij langdurige (over)spanning kunt u uit balans raken en klachten ontwikkelen. U kunt ‘vastzitten’ in denken en doen, en helaas gaat deze spanning in uw lijf zitten.

De Beroering helpt u om te ontspannen en de energie-circulatie te herstellen. Om meer helderheid te krijgen in uw situatie en uzelf. Om de balans te herstellen door massage, gesprek of een EFT behandeling. Daarbij zijn lichaam en geest twee zijden van dezelfde persoon.

Behandeltrajecten bestaan uit een intake en minimaal vijf bijeenkomsten van een uur. We bespreken uw situatie, uw levensthema’s en behandelen uw lijf en klachten. Massages zijn gericht op ontspanning en herstel van de energiecirculatie. Technieken zijn afkomstig uit de acupressuur (shiuatsu) en de klassieke massage. In de gesprekken luister ik met volle aandacht, bevraag en confronteer ik. Gespreksstijl en -technieken zijn afgestemd op het doel dat we nastreven, rekening houdend met uw persoonlijkheid. 

Daarnaast zijn losse massagebehandelingen en EFT behandelingen mogelijk.

Kijk voor meer informatie op www.deberoering.nl of neem contact op.


Tekens in droge klei verdwijnen als de klei zacht wordt.
Littekens op onszelf verdwijnen als ons innerlijk zacht wordt.
Deng Ming-Dao